Buffet hver dag!
Brasseriet Bassit er et naturlig samlingssted når man er på norgesmesterskapet i poker. Restaurantens a la carte meny er velkjent og meget god. Her serveres alt fra kjøtt og fisk til pizza. For å gi våre deltagere et enda mer spennende matutvalg vil brasseriet i år også tilby en tematisert buffetmiddag hver dag. Buffeten er åpen fra kl 17:00 til 21:00 hver dag, altså i turneringenes middagspauser. Pris vil være 300kr per person. Her er oversikten over hva du kan forvente.
LØRDAG 1. OKTOBER: "Buffet inspirert av Sør-Øst Asia"
Kaldt:
- Linsesalat m/friske grønnsaker og hjemmelaget vinaigrette dressing
- Salat med kikerter, agurk og tofu. Soya dressing.
- Biff og nuddel salat med mynte og nam jim saus
- Asiatisk grønn salat med sesam og ingefær vinaigrette
- Brød og Smør
Varmt:
- Japansk Kylling karri med poteter og gulrøtter
- Svinekjøtt, sautert kål, vårløk og honning og sitrongress soya glaze
- Vegetarisk Birany ris, klassisk raita saus med agurk og linsestuing
- Asiatisk bakt fisk med ingefær, vårløk og stekte grønnsaker.
- Ovnsstekte grønnsaker
Dessert
***
SØNDAG 1. OKTOBER: "American Style Buffet"
Kaldt:
- Coleslaw
- Potet og eggesalat
- Aspargesbønner og sprø bacon
- Grønn salat med tomat, agurk, oliven og vinaigrette
- Brød og smør
Varmt:
- Spareribs av svin med bbq saus
- Sprø kyllingvinger og saus
- Kremet makaroni og ost med ristet panko
- Ovnsbakt laks med blomkål og kremet dillsaus
- Stekte poteter og ertestuing
Dessert
***
MANDAG 2. OKTOBER: "Norsk buffet"
Kaldt:
- Røkt Laks med sitron og dill majones
- Spekemat og syltede grønnsaker med aioli
- Pasta salat med pesto, skinke, tomat og urter
- Kylling salat og hjemmelagd vinaigrette
- Brød og smør
Varmt:
- Elg karbonader med brasert rødkål, stekt løk og saus
- Klassisk Fårikål
- Kremet blomkål m/spinat, ristet hvitløks panko med grønn olje
- Bakt ørret med Sandefjordsmør, brokkoline og urtebakte poteter
Dessert
***
TIRSDAG 3. OKTOBER: "Italiensk buffet"
Kaldt:
- Caprese Salat
- Antipasti med grissini og skinke
- Italiensk potetsalat med sprøstekt bacon, grønne bønner og tomater
- Cæsar salat med kylling
- Focaccia og smør
Varmt:
- Kremet Toskansk kyllingstuing
- Osso bucco / Kalveskank med potetmos
- Pasta med aubergine, soltørkede tomater og marinarasaus
- Bakt torsk med hvitløk, sitron og hvitvinsaus
- Stekte rotgrønnsaker med potetmos
Dessert
- Tiramisu
***
ONSDAG 4. OKTOBER: "Thai buffet"
Kaldt:
- Thailandsk biffsalat
- Vårruller med søt chili saus
- Kyllingsalat med nudler
- Asiatisk grønn salat med hjemmelaget dressing
- Rekechips med søt chili saus
- Brød og smør
Varmt:
- Beef massaman curry / Biffgryte med karri
- Thai red chicken curry / Thailandsk kylling med rød karri
- Phad thai med peanøtter og basilikum
- Sweet and sour fish (bakt asiatisk fisk) med ananas og paprika
- Wok grønnsaker
Dessert
***
TORSDAG 5. OKTOBER: "Burgerkveld"
Kaldt:
- Kremet potetsalat
- Agurk og dill salat
- Coleslaw
- Grønn salat og balsamico glaze dressing
- Potet chips
Varmt:
- Hamburger med løk, salat, ost, tomater og harrisa majones
- Hamburger med vegetar, salat, tomater og harissa majones
- Bakt potet
Dessert
***
FREDAG 6. OKTOBER: "Fredagstaco"
Kaldt:
- Mais og bønnesalat, avocado, yoghurt sitron dressing
- Meksikansk kyllingsalat, koriander og dressing
- Tomat, agurk, tortilla chips, avocado og quinoa
- Isbergssalat od revet ost
- Tortilla, nachos, salsa, guacamole, rømme, paprika, rødløk og limeskiver
Varmt:
- Chili con carne
- Kylling fajitas
- Chili sin carne (vegetarisk)
- Langtidstekt svinenakke med koriander
- Panert fisk
- Svarte bønner og ris
Dessert
***
LØRDAG 7. OKTOBER: "Fransk buffet"
Kaldt:
- Linsesalat med geitost og Fransk vinaigrette
- Grønn bønnesalat, aprikos, ristede valnøtter, blåmuggost og hjemmelaget dressing
- Fransk potetsalat med sennepsdressing
- Niçoisesalat
- Brød & smør
Varmt:
- Coq au vin med løk, sopp og persille
- Klassisk Biff bourguignon
- Rødvinsbraiserte belugalinser, grønnkål, søtpotet og rosmarin
- Urtebakt laks med estragon fløtesaus
- Ratatouille og bakt potet
Dessert
***
SØNDAG 8. OKTOBER: "American Style Buffet"
Kaldt:
- Coleslaw
- Potet og eggesalat
- bønnespirer og sprø bacon
- Grønnsalat m/tomat. Agurk, oliven og vinaigrette
- Brød og smør
Varmt:
- Spareribs av svin med bbq saus
- Sprø kyllingvinger og brunsaus
- Kremet makaroni og ost med ristet panko
- Ovnsbakt laks med blomkål og kremet dillsaus
- Stekte poteter og ertestuing
Dessert